Τρομακτική επίθεση στο Τέξας | 18χρονος ασέλγησε σε 11χρονη

Τρομακτική επίθεση στο Τέξας | 18χρονος ασέλγησε σε 11χρονη

Τρομακτικά συμβάντα έρχονται στο προσκήνιο με την ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού και δολοφονίας μιας 11χρονης κοπέλας στο Τέξας, από έναν 18χρονο μετανάστη από τη Γουατεμάλα. Το σοκαριστικό γεγονός προκαλεί αίσθηση αηδίας και αποτροπιασμού.

Ο νεαρός δράστης, Χουάν Κάρλος Γκαρσία Ροντρίγεζ, που είχε διαφύγει από τη σύλληψη για περίπου μια εβδομάδα, βρέθηκε επιτέλους και συνελήφθη το Σάββατο στη Λουιζιάνα. Ο δράστης ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο είχε διαπράξει στις 12 Αυγούστου, στη μικρή Μαρία Γκονζάλεζ.

Ο Γκαρσία Ροντρίγεζ, ο οποίος είχε προσπεράσει τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού τον Ιανουάριο, αρχικά είχε παραδοθεί εθελοντικά στις αρχές, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, η σύλληψή του στη Λουιζιάνα ήταν αναγκαία για την δικαστική διαδικασία.

Η τραγωδία αναδεικνύει μια βαθιά ανθρώπινη αποκρουστικότητα, καθώς ο δράστης ζούσε στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων με το θύμα και την οικογένειά του. Από τη στιγμή που έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα, ο Γκαρσία Ροντρίγεζ προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, αφήνοντας το κλειδί του διαμερίσματός του στο σπίτι της οικογένειας της μετά το έγκλημα.

Οι γονείς του θύματος, ανακοίνωσαν με ανακοίνωσή τους ότι η σύλληψη αυτή φέρνει κάποια αίσθηση ελαφρύνσης στην οικογένεια και την τοπική κοινότητα. Απηύθυναν έκκληση για δικαιοσύνη και εκδίκηση, και ευχήθηκαν να επιβληθεί η αυστηρότερη ποινή στον δράστη για την αποτρόπαιη πράξη που διαπράχθηκε εις βάρος της κόρης τους.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.