H Lionsgate ανακοινώνει νέα τριλογία ταινιών τρόμου “The Strangers”

H Lionsgate ανακοινώνει νέα τριλογία ταινιών τρόμου “The Strangers”

Η Lionsgate ανακοίνωσε σήμερα την παραγωγή μιας νέας τριλογίας ταινιών τρόμου, βασισμένης στο επιτυχημένο franchise “The Strangers”. Η τριλογία θα αποτελείται από τρεις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2024.

Η πρώτη ταινία θα ακολουθήσει την ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού που ταξιδεύει στη χώρα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει, αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα σε ένα απομονωμένο Airbnb. Εκεί, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τρεις μασκοφόρους αγνώστους, οι οποίοι θα αρχίσουν να τους τρομοκρατούν.

Η νέα τριλογία θα σκηνοθετηθεί από τον Renny Harlin, γνωστός για ταινίες όπως το “Cliffhanger”, το “Deep Blue Sea” και το “Die Hard 2”. Το σενάριο θα γράψουν οι Alan R. Cohen και Alan Freedland, γνωστοί για τις ταινίες “The Freak Brothers” και “Due Date”.

Στο cast της τριλογίας θα συμμετέχουν οι Madelaine Petsch (Riverdale), Froy Gutierrez (Hocus Pocus 2), Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (The Rings of Power) και Gabe Basso (Hillbilly Elegy).

Η πρώτη ταινία της τριλογίας, με τίτλο “The Strangers: The Beginning”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2024.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.