Στάθης Παναγιωτόπουλος | Δεν παρέστη στο δικαστήριο

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Δεν παρέστη στο δικαστήριο
Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για τη δίκη του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σχετικά με την πρώτη υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.
 
Αντίστοιχα, το πρωί της Τετάρτης, η δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας Σταυρούλα Αντιγόνη, έκανε της εξής δηλώσεις έξω από το δικαστήριο:
 
"Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο η εντολέας μου. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δε θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα, είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα."
 
 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.