Βιασμός στη Θεσσαλονίκη | Οι εξετάσεις δείχνουν μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη | Οι εξετάσεις δείχνουν μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ
Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, όπου κατήγγειλε βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Γαλεντέρης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση.
 
Ο κ. Γαλεντέρης αναφέρθηκε στην ανατροπή σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων λέγοντας: "Είδα τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για χαμηλές ποσότητες αλκοόλ στο αίμα. Όμως, η εξέταση δείχνει πως υπήρχαν υψηλά ποσά μεταβολητών του αλκοόλ. Το αλκοόλ αλλάζει μορφή όταν μπαίνει στο αίμα μας. Σε μια εξέταση ανιχνεύεται ή το αλκοόλ αναλλοίωτο ή αυτούς τους μεταβολητές."
 
Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως: "Η εξέταση δείχνει υψηλή κατανάλωση αλκοόλ. Πόσα ποτά ήπιε και πόσο την επηρέασαν δεν μπορούμε να το ξέρουμε τώρα, πρέπει να γίνει περαιτέρω ανάλυση. Τα ποσά που έχουμε μπροστά μας δείχνουν ότι είχε σημαντική κατανάλωση αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα"
 
Τέλος, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης επισήμανε πως: "Υπάρχουν τοξικές ουσίες που δεν ανιχνεύονται, αν δε γίνουν γρήγορα οι εξετάσεις σε δείγμα πχ. μέσα σε 12 ώρες. Το σχολιάζουν και οι Ελβετοί, πως πέρασαν πάνω από 16 ώρες για τη λήψη του δείγματος από ούρα της Γεωργίας.  Το θέμα είναι πως και η Γεωργία ούρησε αρκετές φορές τις προηγούμενες ώρες πριν δώσει το δείγμα για την ανάλυση"
 
 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.