Απόστολος Λύτρας | Στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού – Στο ίδιο κελί που ήταν Τσοχατζόπουλος και Αναγνωστόπουλος

Απόστολος Λύτρας | Στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού – Στο ίδιο κελί που ήταν Τσοχατζόπουλος και Αναγνωστόπουλος

Ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού,  ύστερα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ο κ. Λύτρας μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό με περιπολικό. Την πρώτη νύχτα του θα την περάσει σε ειδικό κελί για νεοεισερχόμενους, όπου θα του γίνει ατομική συνέντευξη. Εκεί θα παραμείνει έως ότου οριστικοποιηθεί σε ποιο από τα κελιά των φυλακών θα κρατηθεί.

Ο κ. Λύτρας πιθανότατα θα μεταφερθεί στη ΣΤ' πτέρυγα, γνωστή και ως VIP πτέρυγα, για λόγους ασφαλείας. Η εν λόγω πτέρυγα έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν ονόματα όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και άλλοι δράστες εμβληματικών υποθέσεων.

Επιπλέον, αναμένεται να ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, καθώς θα τεθεί υπό στενή παρακολούθηση τουλάχιστον για τα πρώτα 24ωρα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Ο Απόστολος Λύτρας θα παραμείνει κρατούμενος έως ότου ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης που τον βαρύνει, η οποία αφορά στον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.