Πόλεμος στην Ουκρανία. Τελικά οι κυρώσεις της Ευρώπης γύρισαν μπούμερανγκ

Πόλεμος στην Ουκρανία. Τελικά οι κυρώσεις της Ευρώπης γύρισαν μπούμερανγκ

Είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι Ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας στρέφονται κατά της γηραιάς ηπείρου. Ο χειμώνας που έρχεται προμηνύεται βαρύς, λόγω των πελώριων αυξήσεων των τιμών στα καύσιμα, στα τρόφιμα, στους λογαριασμούς ρεύματος κ.ο.κ. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον τρόπο θα "ζεσταθούν" τα ελληνικά σπίτια (πόσο δε μάλλον τα ευρωπαϊκά) σε λίγους μήνες. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως θα κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα στους δρόμους, με τις τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου να έχουν πάρει τον ανήφορο και να μη σταματούν πουθενά.

Το πιο ανησυχητικό βέβαια είναι, ότι δειλά - δειλά, βγαίνουν άνθρωποι στα τηλεοπτικά πλατό και ούτε λίγο, ούτε πολύ, μιλούν για συστηματικές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος κατά την διάρκεια του χειμώνα, όχι μόνο σε μεγάλες μονάδες κατανάλωσης αλλά και στα νοικοκυριά.

Στις 24/2/2022 με άρθρο μου - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ - έκανα ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που θα προέκυπταν σε περίπτωση εμπλοκής της Ευρώπης στον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας. Τότε όλα τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τάσσονταν υπέρ της Ουκρανίας και υπέρ της αποστολής στρατιωτικού υλικού ως μέσον βοήθειας. Τώρα; Τώρα τρέχουμε. Όπως πάντα, ο λαός θα την πληρώσει! Μία είναι η λύση. Άρση των κυρώσεων...χθες, διότι θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι!!!

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.