Έλον Μασκ | Η εργασία από το σπίτι είναι "ηθικά λάθος" και οι εργαζόμενοι εξ' αποστάσεως είναι "μαλ...

Έλον Μασκ | Η εργασία από το σπίτι είναι "ηθικά λάθος" και οι εργαζόμενοι εξ' αποστάσεως είναι "μαλ...

Ο Έλον Μασκ αποκάλεσε "ηθικά λάθος" την εργασία από το σπίτι και χαρακτήρισε ως "μαλ..." όσους εργάζονται εξ αποστάσεως, σε συνέντευξή του στο CNBC. Στις εταιρίες του, ο Μασκ έχει απαγορεύσει την εργασία από το σπίτι και δεν διστάζει να εκφράσει την απέχθειά του για αυτόν τον τρόπο εργασίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla υποστήριξε επίσης ότι η εργασία εξ αποστάσεως είναι αντιπαραγωγική.

"Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι είναι πιο παραγωγικοί όταν είναι παρόντες στον χώρο εργασίας τους", δήλωσε στο CNBC. Ο Μασκ επέβαλε αυστηρή πολιτική επιστροφής στο γραφείο για την Tesla από τον Ιούνιο του 2022, απειλώντας με απόλυση όσους δεν συμμορφώνονταν με τους όρους αυτούς. Οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να εργάζονται τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα στο γραφείο, ενώ λιγότερες ώρες θα θεωρούνταν "τηλεργασία".

Το Twitter δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς ο Μασκ απέλυσε πάνω από τα τρία τέταρτα του εργατικού δυναμικού. «Αν θέλετε να εργαστείτε στην Tesla, αν θέλετε να εργαστείτε στη SpaceX, αν θέλετε να εργαστείτε στο Twitter, πρέπει να έρχεστε στο γραφείο κάθε μέρα», ξεκαθάρισε.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.