Μπερνάρ Ταπί | Ζωντανεύει στη νέα μίνι σειρά του Netflix

Μπερνάρ Ταπί | Ζωντανεύει στη νέα μίνι σειρά του Netflix

Ο σχεδόν μυθιστορηματικός βίος του Γάλλου επιχειρηματία, πολιτικού, τραγουδιστή και… πολλά άλλα, μεταφέρεται μυθοπλαστικά στην οθόνη, σε μια νέα μίνι σειρά του Netflix. Η σειρά, με τίτλο "Οι χίλιες ζωές του Μπερνάρ Ταπί", αφηγείται την ιστορία του Ταπί από τα πρώτα του βήματα στη δεκαετία του 1960 μέχρι τον θάνατό του το 2021.

Class Act: Το Netflix κάνει σειρά με επίκεντρο τη ζωή του Μπερνάρ Ταπί -  neolaia.gr

Ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός Λορέν Λαφίτ, ο οποίος καταφέρνει να αποδώσει με ακρίβεια την πολυεπίπεδη προσωπικότητα του Ταπί. Αρχικά βλέπουμε έναν Ταπί με καλλιτεχνικές βλέψεις να παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο. Στη συνέχεια, βλέπουμε τον Ταπί να προσπαθεί να βρει χρηματοδότες για τα φιλόδοξα επιχειρηματικά του σχέδια. Πρόσκαιρες επιτυχίες αλλά και παταγώδεις αποτυχίες θα τον οδηγήσουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις – από πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας μέχρι υπουργός της κυβέρνησης στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Home cinema: Ο θρύλος του Ταπί έρχεται στο Netflix | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η σειρά του Netflix μάς μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του 1960, εκεί όπου ο νεαρός Μπερνάρ Ταπί προσπαθεί να κάνει τα πρώτα βήματα έχοντας εξωφρενική πίστη στον εαυτό του. Η απεικόνιση της εποχής είναι εδώ σχεδόν υποδειγματική, μαζί με ένα καλογραμμένο σενάριο, το οποίο καταφέρνει να σκιαγραφήσει τις διαφορετικές πλευρές του πρωταγωνιστή, παραμένοντας ταυτόχρονα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.

Φυσικά, το πιο γοητευτικό κομμάτι της ιστορίας έχει να κάνει με την αμφιλεγόμενη φύση του Ταπί. Η σειρά παρουσιάζει τον Ταπί ως έναν άνθρωπο με τεράστια φιλοδοξία και θέληση για επιτυχία, αλλά και με μια σκοτεινή πλευρά που τον οδήγησε σε παρανομίες και σκάνδαλα. Σε αυτό το σημείο, η σειρά θα μπορούσε να εμβαθύνει και με ακόμη μεγαλύτερη τόλμη, προκειμένου να παρουσιάσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του Ταπί.

Tapie (Netflix) : on a vu la série sur Bernard Tapie avec Laurent Lafitte,  et c'est redoutablement efficace !

Συνολικά, η σειρά "Οι χίλιες ζωές του Μπερνάρ Ταπί" είναι μια απολαυστική και συναρπαστική βιογραφία ενός από τους πιο εμβληματικούς Γάλλους της σύγχρονης ιστορίας. Η σειρά θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ιστορίας, της πολιτικής και του αθλητισμού, καθώς και όσους ενδιαφέρονται για τις άγνωστες πλευρές της ανθρώπινης φύσης.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.